Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Роман Новак Тема: Вшанування Героїв Крут у Ніжині
30 січня соціал-націоналісти провели марш пам’яті Героїв Крут у Ніжині. Ніжинський осередок “Патріот України” створений зовсім нещодавно, але вже зміг гідно вшанувати Героїв Крут.





Близько 17-ої години біля 70 патріотів зібралися у центрі Ніжина у сквері біля пам’ятника “афганцям”. Замайоріли стяги із Ідеєю Нації та Рунічним Тризубом, сформувалась колона і соціал-націоналісти рушили по центральним вулицям міста. Вигукувалися гасла “Слава Україні – Героям Слава!”, “Студенти Крутянці – наші Герої! Вони воювали – за нас із тобою!”, “Одна Раса, Одна Нація, Одна Батьківщина – це Україна”, “Слава Нації – Смерть ворогам” та інші. Активістами організації “Патріот України” також по ходу руху колони роздавались листівки із ознайомлюючою інформацією. Більшість місцевих жителів добре сприймала акцію, ряд автомобілістів вітально сигналили.

Колона пройшла центральними вулицями міста і дійшла до міської ради, де патріотів вже очікували лівоохоронці, які як і личить лівоохоронцям охороняли пам’ятник Леніну, мабуть, побоючись, що патріоти його знесуть. Перед колоною виступив голова новоствореного ніжинського осередку, який зазначив, що як у часи УНР так і зараз при владі знаходяться такі ж самі політики, що прагнуть лише розкрадання держави, при тому що держава розвалюється, армія не боєздатна. Також на завершення було зазначено в іншій промові, що підрозділів МВС в Україні більше за саму армію, тому виникає питання із ким буде воювати сьогоднішня влада? Із власним народом?

Вкінці акції було прочитано молитву українського націоналіста, після чого було оголошено про закінчення акції.

П.С. У ході акції було проведено фізично-виховну роботу із кількома національно не свідомими та алкогольно стурбованими істотами. Жодна людина не постраждала.

1 лютого 2010


1


  Закрити  
  Закрити